-

Aplicații de stil, care sunt cele mai bune?

Găsirea unei frizerii deschise în timpul a fost aproape imposibilă. Mulți bărbați au decis că este mai bine să-și tundă singuri părul decât să riște contagiune. Din fericire, aplicațiile de stil pentru bărbați există de ceva vreme.

Prezența fizică sau tunsoarea este o parte esențială a imaginii oricărui bărbat. Așa a fost și atunci când a trebuit să folosim obligatoriu o mască. A avea grijă de aspectul personal este un semn al atenției pe care un bărbat o acordă altor aspecte ale vieții sale.

Cu ani în urmă trebuia să replici tunsurile pe care le vedeai în reviste sau cele pe care frizerul știa să le facă, acum există aplicații care sunt concepute pentru a simula digital cum ai arăta cu un alt stil de păr sau barbă.

Publicidade - OTZAds

Nevoia de a avea grijă de imaginea personală este ceva care depășește vanitatea. O scrisoare de intentie esentiala, fie in afaceri, la birou, la scoala sau in iesiri. Și datorită dispozitivelor mobile acest lucru nu mai este ceva care rămâne exclusiv în mâinile frizerului.

Deși nu mai suntem în condiții de izolare din cauza carantinei, ni se pare interesant să putem experimenta cu aplicațiile pe care le avem la îndemână.

Așa că poți spune frizerului tău dacă vrei să-ți schimbi look-ul sau să corectezi unele detalii. De aceea astăzi v-am adus aceste aplicații grozave de stil pentru bărbați.

Publicidade - OTZAds

Care sunt aplicațiile digitale pentru a simula tunsorile?

1. Men HairStyle Photo Editor

Această aplicație a apărut la mijlocul anului 2020. După cum sugerează și numele, este un editor foto care vă permite să utilizați fotografii pentru a simula modul în care ar arăta tunsorile pe tine.

Vă permite să alegeți o fotografie sau o imagine din galeria telefonului mobil, să o decupați, să aplicați filtre și să vă puneți imaginea. Pune la dispoziție peste 50 de efecte și stickere pentru a modifica ceea ce îți dorești, de câte ori doriți. De asemenea, îl puteți salva în galeria dvs. sau îl puteți publica pe rețelele de socializare.

Spre deosebire de altele de acest gen, aceasta nu este o aplicație mobilă exclusivă. Îl puteți găsi gratuit pentru computer (descărcând mai întâi BlueStacks sau Nox App Player) și Android.

2. 1000+ Boys Men Hairstyles

Această aplicație pretinde că are același număr de coafuri pe care le indică în numele său cu misiunea de a stabili tendințe. Tunsorile apar cu vedere frontală și laterală pentru bărbați și băieți. Nu este un editor foto cu drepturi depline, este o aplicație care se concentrează mai mult pe afișarea imaginilor în general.

Deși este o aplicație gratuită, unii utilizatori sugerează că reclamele pe ecran complet cu care este finanțată apar destul de frecvent și sunt adesea incomode. De asemenea, este corect să spunem că ultimele sale actualizări au fost menite să rezolve această plângere.

Publicidade - OTZAds

Această aplicație este în prezent disponibilă numai pentru Windows și o puteți utiliza folosind BlueStacks.

3. Beard Man

Poate te-ai întrebat la un moment dat cum ai arăta cu barbă. Ei bine, această aplicație distractivă este doar pentru asta. Beard Man vă permite să vă editați fotografiile pentru a simula în mod realist cum ați arăta cu diferite stiluri de barbă sau mustață.

Cu această aplicație puteți folosi zeci de tonuri de păr pentru a schimba culoarea fotografiilor și pentru a alege părul facial potrivit și, tipic acestor aplicații, puteți adăuga autocolante precum ochelari sau pălării de poliție. Platforma online oferă serviciul unei frizerii virtuale în care trebuie doar să intri în galeria ta și să treci la editarea fotografiilor tale.

Versiunea sa gratuită (cu reclame, desigur) este disponibilă în magazinul Google Play.

Si te han gustado, te recomendamos que veas también estas aplicaciones de estilo para mujeres.

¿Qué opinas de esta divertida selección de aplicaciones de estilo para hombres?