-

App for å se byen via satellitt

Vi har her brakt informasjon for deg som ønsker å vite mer om lokasjonene, at det er mulig å bla gjennom satellittbildeapplikasjonene rundt i byen din, det nye med alt dette er at brukeren har lov til å gjennomføre konsultasjoner i regionene og finne flere måter som han vil være i stand til å ruten din, unngå mye trafikk på vei.

Med mer sikkerhet vil du kunne ta en tryggere rute, til jobb, hjem eller flere veier til forskjellige steder, og dermed få viktig informasjon gjennom applikasjonen. Nå skal vi vise deg noen av disse appene som vil hjelpe deg.

Publicidade - OTZAds

Waze

Denne første appen som vi skal introdusere deg for kalt Waze, er en gratis app med mange nedlastinger, godt kjent av folk, denne appen viser deg mye informasjon midt på reisen, og gir deg dermed mer sikkerhet. Som en applikasjon som stadig oppdateres, gir den deg muligheten til raskt å definere reisemålet ditt.

Uavhengig av rute eller destinasjon gir den deg svært nøyaktig og fullstendig informasjon, og forteller deg hvor trafikken er, hvordan været er, hvor det er kjøretøy, filreformer, radarer, syklister og mye annen informasjon. Appen er gratis og for Android og iOS.

Publicidade - OTZAds

Google Earth

Den andre applikasjonen vi skal vise deg er også en av de mest kjente, alle har hørt om den, den heter Google Earth, som lar deg utforske forskjellige 3D-bilder, slik at du kan se hvor du skal før du ankommer på stedet, hvordan hvis du allerede var der, i kraft av å bruke appen uten internett.

Innenfor den vil du derfor kunne utføre mye forskning, som vil hjelpe deg å forbedre kunnskapen din om å navigere gjennom ulike emner. Så med Google Earth vil du kunne dele steder med folk nær deg og dele med venner og familie, slik at du kan tilpasse kartet for å forbedre tilgangen under reisen. Denne applikasjonen har et veldig intuitivt verktøy som guidede turer fra Google for å bli kjent gjennom naturen, spill, Street View og så videre. Å kunne gjøre all denne endringen på plattformen slik du vil, å kunne se forskjellige steder uten å forlate hjemmet. Gratis og kan installeres på Android og iOS.

Maps Me

Den tredje applikasjonen tilbyr mange funksjoner som du kan konsultere rutene på forskjellige måter, og du kan til og med laste ned noen kart, som du kan separere for å bruke senere. De som bruker applikasjonen kan imidlertid bruke den som GPS for å søke etter ulike turiststeder etter behov, for eksempel: overnatting, transport og så videre.

Publicidade - OTZAds

Ved å skaffe deg Maps Me-appen vil du ha veldig enkel tilgang i appen, slik at du kan utføre søk uten å bruke internett, dele med venner og familie, lagre favorittstedene dine og mange andre ting. Men appen er tilgjengelig gratis for iOS og Android.

Google Maps

Og til slutt viser vi deg en applikasjon kalt Google Maps, som alle må ha brukt, en av de mest populære applikasjonene. Applikasjonen informerer deg i sanntid, det samme er ruten til byen din med satellittbilder, og på denne måten er det gratis og mangfoldig informasjon om trafikken. Nå skal vi lære deg hvordan du kan bruke appen til å se satellittbilder på din Android- eller iOS-telefon.

Det første trinnet er å laste ned applikasjonen, klikk deretter på «karttype», så vil du se menyvalget hvor «Satellitt» vil være, når du går inn i denne modusen som du vil aktivere på mobiltelefonen din, kan du bruke KART for å utføre søkene du ønsker. Til slutt kan du legge til informasjon om trafikk, 3D, sykkel, gatevisning og offentlig transport.

Nå som du har oppdaget de beste appene, bestem deg for hvilken som er best for deg, og sørg for å installere den på telefonen.