-

Aplicații: găsiți gratuit harta orașului dvs. prin satelit

Prin hărți interactive este posibil să obțineți rute de acces disponibile în toate regiunile și în toate limbile pas cu pas într-un mod simplu. Din acest motiv, dorim să vă arătăm lista noastră de aplicații, astfel încât să puteți găsi harta prin satelit a orașului dvs. fără să plătiți nimic.

Trebuie doar să ai un smartphone pentru a folosi instrumentul de geolocalizare și astfel să poți activa modul GPS prin voce dacă îți este mai practic, la fel, vei putea asculta alerte de trafic, notificări pentru a ști care bandă pe care să o parcurgeți în timp ce conduceți și care este cea mai bună rută.

Trebuie doar să ai un smartphone pentru a folosi instrumentul de geolocalizare și astfel să poți activa modul GPS prin voce dacă ești mai practic, la fel, vei putea asculta alerte de trafic, notify pentru a-ți avea grijă să parcurgeți în timp. ce conducți și care this cea mai bună rută.

Publicidade - OTZAds

Vizualizarea standard cu ecran plat poate dispărea, dar vizualizarea prin satelit va rămâne ca implicită, care are multe detalii și se bucură mai ales pe telefoanele mobile cu ecrane mai mari.

În plus, unele hărți necesare traseului dvs. pot fi descărcate și apoi utilizate fără conexiune la internet. Iată o listă cu cele mai bune aplicații pentru a vă găsi orașul gratuit.

Crédito de imagen: Google

Cele mai bune 4 aplicații pentru hărți pentru a-ți vedea orașul prin satelit

1. Google Maps

Una dintre cele mai faimoase și complete aplicații digitale pentru a localiza locuri oriunde pe pământ este Google Maps, deoarece are o structură cu peste 220 de țări și teritorii alocate pe care le poți naviga în timp real fie online, fie offline.

Publicidade - OTZAds

Afișează informații detaliate despre parcuri, piețe, companii, printre alte locuri marcate pe o hartă virtuală, unde evaluările și comentariile utilizatorilor pot fi văzute pentru a facilita explorarea site-ului.

În același mod, se pot defini diverse trasee cu mai multe puncte de oprire, obținând date privind distanța și timpul de călătorie cu mijloacele de transport în comun, cu bicicleta, mașina sau pe jos. Ideal pentru calatorii inveterati.

2. Waze

Continuăm cu o altă aplicație care merită să fie printre cele mai bune, deoarece are o vedere largă și informații detaliate despre marile centre urbane cu sugestii de traseu în timp real, căutând mereu cea mai bună cale pentru utilizatorii din comunitate.

Una dintre funcțiile principale ale Waze este aceea că utilizatorii săi colaborează activ, adică ei sunt cei care indică referințe pe hartă, precum traficul lent sau lucrările rutiere pentru a evita accidentele și accidentele.

3. Maps.me

Această aplicație permite căutarea și navigarea fără conexiune la internet, afișând hărți virtuale optimizate cu cea mai bună calitate a imaginii. Este o platformă ușoară, care reușește să economisească spațiu în memoria oricărui smartphone.

Publicidade - OTZAds

De asemenea, are mai multe funcții, cum ar fi crearea de itinerarii și rute de călătorie pe care le puteți salva, actualiza și modifica oricând doriți. Prin alianțe cu creatorii de conținut de călătorie, această aplicație oferă rute cu puncte de interes.

Unul dintre preferatele persoanelor cărora le place să călătorească, dar nu știu de unde să înceapă. Cu Maps.me poți să rezervi următoarea aventură în avans fără să ratezi nimic, apoi poți partaja prin rețelele sociale cu prietenii tăi.

4. Syngic

Syngic folosește hărți TomTom 3D complet gratuite. Are opțiunea de a detecta camerele de viteză și de a avertiza în prealabil asupra variațiilor de drum pentru utilizatorii săi.

Are instrumente de individualizare a ecranului telefonului mobil și conține beneficii concepute exclusiv pentru șoferi. În plus, are o versiune plătită cu funcții suplimentare precum serviciul de trafic, instrucțiuni vocale și controlul vitezei.

Acum că știi principalele aplicații cu care poți localiza gratuit harta orașului tău prin satelit, comentează aici pe care dintre ele o folosești cel mai mult în ziua ta.

Dacă doriți să aflați mai multe despre tehnologie, accesați categoria noastră: Apps.