-

Satellit Applikation

Idag kommer vi att presentera en utmärkt applikation som hjälper dig att hitta dig själv oavsett var du är, och på så sätt visar dig de bästa rutterna och var du kan vara säkrare att åka var som helst. Så om du vill se en adress som du ska till eller som du redan har besökt, redigera en plats som har markerats som besökt och du inte har varit eller bara kommer åt någon information som har sparats, då vet du hur du kan se historiken för din plats endast med din mobiltelefon.

Vad heter appen?

Så applikationen som vi kommer att presentera för dig är Google Maps, det är en applikation som, oavsett anledning, kan göra ett urval av inställningar för din plats på Google Maps, som är extremt snabb och praktisk, så vi kommer att visa hur du flyttar applikationen.

Publicidade - OTZAds

Du måste öppna Google Maps-applikationen och klicka på ikonen med ditt foto i det övre högra hörnet, sedan i den öppna menyn, sedan måste du trycka på TIDSLINJEN, i den här delen kommer du att kunna se alla besökta platser, även väg som uppnåddes. Välj veckodag genom att trycka på IGÅR eller IDAG högst upp i avsnittet som visar platser.

Publicidade - OTZAds

För att redigera eller ta bort en av platserna trycker du bara på ikonen TRE POINTS bredvid den, och om du vill kan du växla mellan flikar som CITIES, WORLD eller PLACES, sedan i det övre hörnet av fliken, förutom att vara kan komma åt en del av deras statistik, så att kunna välja den öppna menyn och klicka på REDIGERA eller TA BORT, kommer du att kunna göra några ändringar eller till och med ta bort de platser där du redan har besökt och rensa all historik, klicka bara på de TRE PUNKTNA i det övre högra hörnet för att komma in i menyn och klicka sedan på DELETE DAY och bekräfta din åtgärd. Nu är din historia gratis.

Hur fungerar Google Maps platshistorik?

När du loggar in på ditt konto på en enhet lagras all din platshistorik från Google och sparar de platser du besökt eller precis passerat, samt hela rutten tills du kom dit. Detta är mycket användbart för att tillhandahålla intressant eller relevant information i omgivningen eller för att låta användare enkelt hitta de platser de har varit.

Men ibland slutar det med att den har och motbevisar lite felaktig information eller till och med inte inkluderar en plats du gick till, eller till och med, om du vill, kan du sluta välja så att Google inte behåller denna information på din enhet, för många säkerhetsskäl skäl.

Publicidade - OTZAds

Hur stänger jag av mobil platshistorik?

Om du bestämmer dig och du inte vill att Google ska behålla information om var du har varit kan du konfigurera den här åtgärden i appen.

Du måste komma åt TIDSLINJEN på Google Maps, sedan måste du trycka på TREPUNKTSikonen i det övre högra hörnet och välja SEKRETESSINSTÄLLNINGAR, sedan kommer du att hitta och klicka på PLATSHISTORIK PÅ, välj sedan vilket konto du vill göra detta för att justera ta ut historiken och klicka på STÄNG AV och bekräfta sedan din åtgärd.

Nu när du har lärt dig hur du använder Google Maps, passa på att gå till de platser med stor säkerhet som applikationen erbjuder dig.